Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un recipient, bateu amb un túrmix l’Algin amb l’aigua fins que quedi perfectament dissolt. Deixeu-ho reposar a la nevera 12 h.
  2. Amb l’ajuda d’una batedora, tritureu la mozzarella esmicolada amb el sèrum i una mica de sal.
  3. Una vegada formada una crema irregular, afegiu-hi la nata i barregeu-ho bé. Reserveu-ho.
  4. Aneu abocant culleradetes de mozzarella a la barreja d’Algin i aigua, i cobriu-ho bé.
  5. Deixeu les boles de mozzarella 15 min en aquesta barreja i retireu-les de l’Algin.
  6. Renteu-les en un recipient amb aigua freda i serviu les boles líquides de mozzarella amb llavors de tomàquet, una mica de sal de Maldon, unes fulletes d’orenga i un rajolí d’oli d’oliva.
CONSELL:
Es pot servir la mozzarella amb cirerols rostits o confitats en oli, alfàbrega, etc.
L’Algin, àcid algínic, és un carbohidrat que s’obté de diverses espècies d’algues marines marrons per extracció alcalina. Aquesta pols soluble en aigua freda es fa servir com a espessidor, gelificant o estabilitzant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto