Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un recipient, bateu amb un túrmix l’Algin amb l’aigua fins que quedi perfectament dissolt. Deixeu-ho reposar a la nevera 12 h.
  2. Amb l’ajuda d’una batedora, tritureu la mozzarella esmicolada amb el sèrum i una mica de sal.
  3. Una vegada formada una crema irregular, afegiu-hi la nata i barregeu-ho bé. Reserveu-ho.
  4. Aneu abocant culleradetes de mozzarella a la barreja d’Algin i aigua, i cobriu-ho bé.
  5. Deixeu les boles de mozzarella 15 min en aquesta barreja i retireu-les de l’Algin.
  6. Renteu-les en un recipient amb aigua freda i serviu les boles líquides de mozzarella amb llavors de tomàquet, una mica de sal de Maldon, unes fulletes d’orenga i un rajolí d’oli d’oliva.
CONSELL:
Es pot servir la mozzarella amb cirerols rostits o confitats en oli, alfàbrega, etc.
L’Algin, àcid algínic, és un carbohidrat que s’obté de diverses espècies d’algues marines marrons per extracció alcalina. Aquesta pols soluble en aigua freda es fa servir com a espessidor, gelificant o estabilitzant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto