Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, bateu amb un túrmix l’Algin amb l’aigua fins que quedi perfectament dissolt. Deixeu-ho reposar a la nevera 12 h.
  2. Amb l’ajuda d’una batedora, tritureu la mozzarella esmicolada amb el sèrum i una mica de sal.
  3. Una vegada formada una crema irregular, afegiu-hi la nata i barregeu-ho bé. Reserveu-ho.
  4. Aneu abocant culleradetes de mozzarella a la barreja d’Algin i aigua, i cobriu-ho bé.
  5. Deixeu les boles de mozzarella 15 min en aquesta barreja i retireu-les de l’Algin.
  6. Renteu-les en un recipient amb aigua freda i serviu les boles líquides de mozzarella amb llavors de tomàquet, una mica de sal de Maldon, unes fulletes d’orenga i un rajolí d’oli d’oliva.
CONSELL:
Es pot servir la mozzarella amb cirerols rostits o confitats en oli, alfàbrega, etc.
L’Algin, àcid algínic, és un carbohidrat que s’obté de diverses espècies d’algues marines marrons per extracció alcalina. Aquesta pols soluble en aigua freda es fa servir com a espessidor, gelificant o estabilitzant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto