Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les cloïsses: poseu aigua a bullir. Quan bulli, poseu-hi les cloïsses, 10 s, i retireu-les. Poseu-les en un recipient perquè deixin anar l’aigua i reserveu-les.
  2. En un recipient, poseu aigua tèbia amb les mongetes cuites, coleu-ho i reserveu l’aigua.
  3. Per a la salsa base: en un cassó, poseu la salsa de tomàquet amb l’aigua de les cloïsses, l’aigua de les mongetes i el julivert picat. Remeneu-ho i reserveu-ho.
  4. En una cassola, poseu oli i daureu l’all laminat, a foc suau. Afegiu-hi el pebre vermell i el vi blanc, reduïu-ho i afegiu-hi les les mongetes i la salsa base. Remeneu-ho amb cura i poseu les cloïsses sobre les fabes. Deixeu-ho 5 min a foc mitjà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto