Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comenceu per fer el caramel. Poseu un cassó al foc amb el sucre i un rajolí d’aigua perquè es dissolgui bé. Quan s’hagi dissolt, deixeu-lo caramel·litzar fins que arribi al grau de color que vulgueu.
  2. Quan estigui ben caramel·litzat, col·loqueu el caramel al fons de cada flamera i deixeu-lo refredar.
  3. En un recipient, poseu els ous i el sucre i emulsioneu-ho amb el túrmix, afegiu-hi la llet calenta i torneu-ho a emulsionar, ara tot junt, i aneu-ho bolcant a les flameres, fins a dalt de tot.
  4. Col·loqueu-les en una safata al bany maria i introduïu-les al forn 35 min a 190 ºC.
  5. Serviu el flam acompanyat de la dolçor de la nata acabada de muntar i de la melositat d’un tros de bresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: