Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure al foc 50 g de sucre amb una mica d’aigua. Traieu-ho quan agafi color. 
  2. Poseu-ho al fons d’un motlle. 
  3. Bulliu la llet amb la resta del sucre, la pell de llimona i la canyella. 
  4. Bateu els ous. 
  5. Quan la preparació arrenqui el bull, incorporeu-hi els ous sense parar-ho de remenar. 
  6. Ompliu el motlle amb la preparació i poseu-ho a coure al forn al bany maria 1 h i 30 min a 150 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: