Troba la teva recepta

Aquestes postres les vaig fer pel sopar de dimecres passat a casa els pares. Com que es tractava d’un sopar sense celebracions especials, vaig triar una recepta lleugera, sense sucre ni greixos, apta per a dietes “operació biquini”.

Aquesta mena de flams sense ous que es quallen amb la quallada Royal són molt pràctics i admeten mil variacions. Sense anar més lluny, la setmana passada en vaig llegir un parell als blogs Cocina Fácil sin Gluten i La Cuina en Bolquers. Jo n’he fet una nova versió, light i amb un gustet d’orxata molt adequat per a l’època de l’any. No descarto provar la mateixa recepta canviant l’orxata light per Cacaolat Light, que em van deixar tastar aquest divendres al súper (una noia molt maca en feia promoció oferint un tast en gotets de plàstic). Ha de quedar boníssim!

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients en un cassó al foc remenant-ho sense parar fins que bulli. Traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc, remenant-ho fins que torni a bullir.
  2. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera (mínim 4 h). Decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto