Troba la teva recepta

Preparació

  1. Hidrateu el coco amb la meitat de la llet.
  2. Mentrestant, escalfeu la resta de la llet amb la pell de llimona. Quan arrenqui el bull, coleu-ho i barregeu-ho amb el sucre i els ous. Afegiu-hi el coco amb la resta de la llet i aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat.
  3. Coeu-ho al bany maria al forn a 150 ºC durant 1 h i 30 min.
  4. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

25 feb

Taller 'Cuina de Cambodja Nou' 2020

El 25 de febrer i el 3 i 10 de març, de 20.15 a 21.45 h, el Centre Cívic de la Sagrada Família durà...

25 feb

Taller 'Pastisseria clàssica amb ingredients naturals'

Per menjar dolços tan saludables com sigui possible cal complir diversos requisits: utilitzar ingredients...

25 feb

Festes del Ranxo 2020

Una de les activitats més esperades del Carnaval a molts municipis del país és la preparació...

25 feb

Festa de l'Escudella 2020

El dimarts de Carnaval, el 25 de febrer, Castellterçol treu una trentena de calderes d’escudella al...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto