Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó poseu la llet, el sucre, el safrà i la pell de llimona. Poseu el cassó al foc fins que arrenqui el bull. Apagueu el foc, tapeu-ho i deix-ho infusionar 15 min. Coleu-ho.
  2. Incorporeu-hi els ous i tritureu-ho amb el túrmix.
  3. Repartiu la barreja en flameres individuals untades amb el caramel líquid.
  4. Poseu-les en una safata i tapeu-les amb paper d’alumini. Coeu-les al bany maria a 160 ºC durant 30 min. Deixeu-ho refredar.
  5. Traieu el pinyols de les cireres i talleu-les per la meitat. Salteu-les en una paella un parell de minuts amb una cullerada de sucre. Reserveu-ho.
  6. Desemmotlleu el flam i serviu-lo acompanyat de les cireres saltades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: