Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó poseu la llet, el sucre, el safrà i la pell de llimona. Poseu el cassó al foc fins que arrenqui el bull. Apagueu el foc, tapeu-ho i deix-ho infusionar 15 min. Coleu-ho.
  2. Incorporeu-hi els ous i tritureu-ho amb el túrmix.
  3. Repartiu la barreja en flameres individuals untades amb el caramel líquid.
  4. Poseu-les en una safata i tapeu-les amb paper d’alumini. Coeu-les al bany maria a 160 ºC durant 30 min. Deixeu-ho refredar.
  5. Traieu el pinyols de les cireres i talleu-les per la meitat. Salteu-les en una paella un parell de minuts amb una cullerada de sucre. Reserveu-ho.
  6. Desemmotlleu el flam i serviu-lo acompanyat de les cireres saltades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto