Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la confitura de figues: bulliu les figues, les dues taronges amb suc i pell, el sucre i el mig canonet de canyella durant 3 h, fins que redueixi.
  2. Per al codonyat: talleu els codonys pelats a trossets i poseu-los en una olla. Afegiu-hi el sucre i deixeu-ho confitar durant un dia.
  3. Poseu-ho a coure. Quan comenci a estar desfet el codony, remeneu-ho fins que sigui cuit, durant 2 h. Passeu-ho pel túrmix perquè no quedin grumolls al codonyat i torneu a bullir-ho. Afegiu-hi un raig de llimona perquè quedi brillant. Deixeu-ho reposar.
  4. Talleu el foie gras semicuit i poseu-hi la confitura de figues i el codonyat de base. Poseu-hi sal gruixuda pel damunt i acompanyeu-ho d’una copa de sauternes freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto