Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu la mantega amb el sucre i la Nutella fins aconseguir una crema. Afegiu-hi l’ou, incorporeu-hi la farina tamisada i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia.
  2. Emboliqueu la massa amb paper film formant un cilindre. Reserveu-ho a la nevera uns 30 min.
  3. Talleu el cilindre a rodanxes i decoreu cada galeta amb una mica de Nutella al centre. Enganxeu una avellana a sobre de la Nutella.
  4. Coeu les galetes a 180 ºC uns 10 min. Deixeu-ho refredar sobre una reixeta i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: