Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: barregeu la mantega pomada amb el sucre. Incorporeu-hi l’ou, la farina, la sal i el gingebre. Barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia.
  2. Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn, a un gruix de 4 mm. Congeleu-la i, directament congelada, talleu les galetes amb la forma desitjada.
  3. Col·loqueu-les sobre una placa de forn coberta de paper de forn i coeu-les 15 min, a 170 Cº.
  4. Per a la glaça: barregeu tots els ingredients, menys els colorants. Dividiu la glaça en tres parts i tenyiu-ne dues, de vermell i de verd.
  5. Amb una mànega i el broc petit, decoreu les galetes amb els tres colors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: