Consells de cuina La Vanguardia

La recepta d’avui són unes galetes ideals per servir d’aperitiu, unes galetes que resulten addictives, d’aquelles d’anar picant i picant sense parar. Per tant, un consell: si voleu que als comensals els quedi gana per dinar, poseu-ne poques a taula!

No us enganyaré, són galetes que porten feina. Tot i que la recepta és molt fàcil, deshidratar les olives negres és pesat de fer. Això sí, us asseguro que el resultat val la pena, per tant us recomano de veritat que les proveu de fer. Ja veureu com les cares de sorpresa i els elogis que us faran a taula els teniu garantits! El gust intens de l’oliva, el cruixent i el contrast dolç-salat fan que siguin unes galetes molt bones i originals.

Preparació

  1. Per deshidratar l’oliva: peleu i traieu el pinyol de les olives. Assequeu-les al forn a 120 ºC durant 1 h i 30 min. Deixeu-les refredar i piqueu-les petites amb el ganivet.
  2. Al robot, tritureu l’avellana amb la farina i el sucre.
  3. En un bol, barregeu-ho. Afegiu-hi l’olivada, la mantega fosa freda i el rovell. Barregeu-ho el mínim fins a formar una bola.
  4. Estireu-ho entre dos papers de forn i congeleu-ho. Talleu les galetes a la mida desitjada i disposeu-les sobre silpat. Congeleu-ho un altre cop. Directament congelades, enforneu-les 8 min a 180 ºC.
  5. Reserveu-les tancades ben hermètiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jun

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto