Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per deshidratar l’oliva: peleu i traieu el pinyol de les olives. Assequeu-les al forn a 120 ºC durant 1 h i 30 min. Deixeu-les refredar i piqueu-les petites amb el ganivet.
  2. Al robot, tritureu l’avellana amb la farina i el sucre.
  3. En un bol, barregeu-ho. Afegiu-hi l’olivada, la mantega fosa freda i el rovell. Barregeu-ho el mínim fins a formar una bola.
  4. Estireu-ho entre dos papers de forn i congeleu-ho. Talleu les galetes a la mida desitjada i disposeu-les sobre silpat. Congeleu-ho un altre cop. Directament congelades, enforneu-les 8 min a 180 ºC.
  5. Reserveu-les tancades ben hermètiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: