Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli a la cocota, salpebreu les galtes i enrossiu-les per tots els costats. Quan estiguin ben daurades, reserveu-les.
  2. Piqueu ben fi el porro i la ceba i poseu-ho a la cocota. Afegiu-hi la cabeça d'alls partida per la meitat i una mica de sal i deixeu que se sofregeixin a foc mitjà uns 5 min.
  3. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que se sofregeixi uns 10 min.
  4. Incorporeu-hi el vi negre i els claus d'olor. Deixeu que bulli un parell de minuts perquè s'evapori l'alcohol.
  5. Torneu a posar les galtes a la cocota i acabeu de cobrir-les amb aigua. Deixeu que coguin a foc baix durant 2 h. Si cal, afegiu-hi més aigua durant la cocció.
  6. Prepareu la picada picant tots els ingredients al morter.
  7. Passades les dues hores, traieu les galtes i passeu la salsa per un colador xinès. Aboqueu la salsa ja colada a la cocota i tireu la picada. Deixeu que bulli un parell de minuts, veureu com la salsa s'espesseix. Rectifiqueu-ho de sal, si fos necessari.
  8. Incorporeu les galtes a la cocota i deixeu que tot bulli durant 15 min.

Podeu acompanyar aquestes galtes amb arròs bullit o unes patates fregides... i no us oblideu del pa per sucar a la salsa!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto