Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli a la cocota, salpebreu les galtes i enrossiu-les per tots els costats. Quan estiguin ben daurades, reserveu-les.
  2. Piqueu ben fi el porro i la ceba i poseu-ho a la cocota. Afegiu-hi la cabeça d'alls partida per la meitat i una mica de sal i deixeu que se sofregeixin a foc mitjà uns 5 min.
  3. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que se sofregeixi uns 10 min.
  4. Incorporeu-hi el vi negre i els claus d'olor. Deixeu que bulli un parell de minuts perquè s'evapori l'alcohol.
  5. Torneu a posar les galtes a la cocota i acabeu de cobrir-les amb aigua. Deixeu que coguin a foc baix durant 2 h. Si cal, afegiu-hi més aigua durant la cocció.
  6. Prepareu la picada picant tots els ingredients al morter.
  7. Passades les dues hores, traieu les galtes i passeu la salsa per un colador xinès. Aboqueu la salsa ja colada a la cocota i tireu la picada. Deixeu que bulli un parell de minuts, veureu com la salsa s'espesseix. Rectifiqueu-ho de sal, si fos necessari.
  8. Incorporeu les galtes a la cocota i deixeu que tot bulli durant 15 min.

Podeu acompanyar aquestes galtes amb arròs bullit o unes patates fregides... i no us oblideu del pa per sucar a la salsa!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto