Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu 30 min al congelador les copes o bols que fareu servir.
  2. Mentrestant, obriu el meló per la meitat i feu-ne unes 20 boles ben rodones. Reserveu-les.
  3. Liqüeu la resta de la polpa i barregeu-la amb la llet de coco. Ha de quedar una sopa amb una densitat cremosa.
  4. Traieu les copes del congelador i afegiu-hi la sopa de coco i meló, les boles de meló i les de gelat de menta que haureu fet amb un estri per fer boles.
  5. Decoreu-ho amb unes fulles de menta pel damunt i serviu-ho ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: