Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina. Repartiu la crema en una glaçonera i reserveu-la al congelador.
  2. Un cop congelada la crema, tritureu els glaçons amb un robot de cuina, aboqueu-ho dins un tàper i reserveu-ho al congelador fins al moment de servir-ho. Traieu-lo del congelador uns 10 min abans de menjar-lo per tal que la textura sigui encara més cremosa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: