Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les galetes de sablé bretó: barregeu tots els ingredients en un bol.
  2. Estireu la massa en una safata i reserveu-la al congelador 10 min.
  3. Escalfeu el forn a 180 °C. Poseu la safata al forn calent i feu-ho coure fins que el sablé estigui daurat.
  4. Amb la safata acabada de sortir del forn, talleu 12 trossos de sablé, amb l’ajuda d’un tallapastes.
  5. Reserveu-ho en un lloc sec.
  6. Per al gelat de pistatxo i maduixa: tritureu les ametlles, l’aigua, el xarop d’atzavara i el pistatxo triturat, fins aconseguir una crema llisa i homogènia.
  7. Aboqueu la crema, els gerds i els pistatxos crus sencers en un bol de fer gelats i seguiu les instruccions del fabricant de la màquina.
  8. Poseu el gelat en un tallapastes quadrat de la mateixa mida que el sablé. Ompliu sis motlles tallapastes i reserveu-los al congelador.
  9. Talleu les maduixes per la meitat.
  10. Desemmotlleu els gelats i col·loqueu quatre meitats de maduixa a sobre de cada gelat, posat entre dues galetes sablé.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: