Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brownie: desfeu la mantega amb la xocolata blanca. Munteu el rovell amb el sucre. Un cop la xocolata i la mantega estiguin desfetes, afegiu-hi amb compte el rovell i després la farina. Poseu-ho en un motlle encamisat d’uns 2 cm de gruix. 
  2. Feu-ho coure al forn 20 min a 180 ºC. Un cop cuit, talleu-ho a daus d’1 x1 cm i deixeu-ho assecar fora de la nevera 24 h. 
  3. Per a la crema de rom cremat: barregeu el rom amb el sucre i porteu-ho a ebullició. Quan estigui bullint, enceneu el rom per tal que es cremi. Deixeu-ho evaporar. Quan ja quasi no quedi rom, afegiu-hi la llet, i quan torni a bullir aboqueu-ho sobre els rovells en un bol fora del foc, sense parar-ho de remenar. 
  4. Torneu-ho a col·locar al foc i, sense parar de remenar, deixeu que arribi fins als 85 ºC, quasi a punt de bullir. Reserveu-ho a la nevera. 
  5. Muntatge: feu una base de crema de rom cremat, poseu-hi una bola de gelat i acabeu-ho amb uns quants cruixents de brownie.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto