Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brownie: desfeu la mantega amb la xocolata blanca. Munteu el rovell amb el sucre. Un cop la xocolata i la mantega estiguin desfetes, afegiu-hi amb compte el rovell i després la farina. Poseu-ho en un motlle encamisat d’uns 2 cm de gruix. 
  2. Feu-ho coure al forn 20 min a 180 ºC. Un cop cuit, talleu-ho a daus d’1 x1 cm i deixeu-ho assecar fora de la nevera 24 h. 
  3. Per a la crema de rom cremat: barregeu el rom amb el sucre i porteu-ho a ebullició. Quan estigui bullint, enceneu el rom per tal que es cremi. Deixeu-ho evaporar. Quan ja quasi no quedi rom, afegiu-hi la llet, i quan torni a bullir aboqueu-ho sobre els rovells en un bol fora del foc, sense parar-ho de remenar. 
  4. Torneu-ho a col·locar al foc i, sense parar de remenar, deixeu que arribi fins als 85 ºC, quasi a punt de bullir. Reserveu-ho a la nevera. 
  5. Muntatge: feu una base de crema de rom cremat, poseu-hi una bola de gelat i acabeu-ho amb uns quants cruixents de brownie.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto