Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet amb els pètals de rosa picats i el sucre de llustre. Quan estigui a punt de bullir, retireu el cassó del foc i afegiu-hi la xocolata a talls petits. Remeneu-la fins que quedi ben desfeta. Llavors, afegiu-hi l’aigua de roses i els gerds i deixeu-ho refredar a la nevera (millor d’un dia per l’altre).
  2. Munteu la nata i incorporeu-la a la crema de xocolata. Ha de quedar una massa ben lligada i fina. Aboqueu-ho en un recipient metàl·lic i poseu-ho al congelador. Al cap d’1 h, traieu-ho i torneu-ho a remenar amb unes varetes perquè no quedin cristalls de gel. Després, torneu-ho a posar al congelador.
  3. Repetiu aquesta operació almenys 3 vegades més i ja tindreu el gelat acabat i a punt per menjar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: