Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet amb els pètals de rosa picats i el sucre de llustre. Quan estigui a punt de bullir, retireu el cassó del foc i afegiu-hi la xocolata a talls petits. Remeneu-la fins que quedi ben desfeta. Llavors, afegiu-hi l’aigua de roses i els gerds i deixeu-ho refredar a la nevera (millor d’un dia per l’altre).
  2. Munteu la nata i incorporeu-la a la crema de xocolata. Ha de quedar una massa ben lligada i fina. Aboqueu-ho en un recipient metàl·lic i poseu-ho al congelador. Al cap d’1 h, traieu-ho i torneu-ho a remenar amb unes varetes perquè no quedin cristalls de gel. Després, torneu-ho a posar al congelador.
  3. Repetiu aquesta operació almenys 3 vegades més i ja tindreu el gelat acabat i a punt per menjar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto