Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per poder elaborar aquest còctel, heu de conservar la mel diluïda en aigua calenta un màxim d'una setmana a la nevera.
  2. Una vegada tingueu la mel diluïda, agiteu tots els ingredients a la coctelera (excepte el ginger beer).
  3. Serviu-ho colat amb glaçons.
  4. Després, afegiu-hi el ginger beer i remeneu-ho amb una 'barspoon' per integrar el còctel.
  5. Decoreu el got amb una rodanxa de llima i una petita bresca de mel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: