Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. En un recipient al foc poseu la tònica, la ginebra, el sucre i els fulls de gelatina, manteniu-ho al foc fins als 65 ºC i retireu-ho. Coleu-ho i deixeu que es refredi i la gelatina agafi cos.
  2. Seguidament, talleu la poma a dauets molt petits sense treure-li la pell i afegiu-los al gintònic.
  3. Agafeu el bulb de fonoll i piqueu-lo fi i regular, escaldeu-lo en aigua bullent i refredeu-lo amb aigua i gel. Escorreu-lo i afegiu-lo al gintònic.
  4. Per a l’escuma de iogurt: escalfeu la llet amb el sucre. Poseu a desfer els fulls de gelatina prèviament hidratats amb aigua freda i coleu-ho, barregeu-ho al iogurt i poseu-ho al sifó. Deixeu-ho reposar 6 o 8 h.
  5. Muntatge: emplateu aquestes postres en una copa; al fons, hi poseu el gintònic amb la poma i el fonoll, i al damunt hi apliqueu l’escuma de iogurt. Per acabar, ratlleu una mica de pell de llimona pel damunt de l’escuma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto