Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva a la cocota i sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana i l'all laminat amb una mica de sal.
  2. Quan la ceba es torni transparent, afegiu-hi una culleradeta de pebre vermell de la Vera, les herbes aromàtiques, els cigrons, les patates tallades a daus i el brou de pollastre. Deixeu-ho coure durant 25 min a foc mitjà.
  3. En una paella, fregiu el xoriço tallat a rodanxes, 1 min per cada costat.
  4. Afegiu el xoriço a la cocota. Incorporeu-hi també la col tallada petita i deixeu-la coure 10 min més. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto