Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva a la cocota i sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana i l'all laminat amb una mica de sal.
  2. Quan la ceba es torni transparent, afegiu-hi una culleradeta de pebre vermell de la Vera, les herbes aromàtiques, els cigrons, les patates tallades a daus i el brou de pollastre. Deixeu-ho coure durant 25 min a foc mitjà.
  3. En una paella, fregiu el xoriço tallat a rodanxes, 1 min per cada costat.
  4. Afegiu el xoriço a la cocota. Incorporeu-hi també la col tallada petita i deixeu-la coure 10 min més. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: