Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu els llagostins. Reserveu-ne els cossos a la nevera.
  2. Poseu un raig d'oli d'oliva en un cassó i sofregiu-hi les pells i els caps dels llagostins. Aneu-ho aixafant tot amb una espàtula. Quan les pells hagin canviat de color, regueu-ho amb el conyac i flamegeu-ho. Quan s'apagui, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho que cogui 20 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Trossegeu la ceba, els pebrots i l'all molt fins. Poseu un raig d'oli en una cocota, tireu-hi la verdura i una mica de sal i deixeu que es vagi sofregint. Quan la verdura s'hagi estovat, retireu-ho del foc i incorporeu-hi el pebre vermell de la Vera, el bitxo i el llorer. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu que se sofregeixi a foc mitjà uns 15 min.
  4. Passat aquest temps, afegiu-hi els cigrons i cobriu-ho amb el fumet. Deixeu-ho coure durant 10 min. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.
  5. A l'últim moment afegiu-hi els cossos dels llagostins. Es cuinaran perfectament amb la calor residual.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto