Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu els llagostins. Reserveu-ne els cossos a la nevera.
  2. Poseu un raig d'oli d'oliva en un cassó i sofregiu-hi les pells i els caps dels llagostins. Aneu-ho aixafant tot amb una espàtula. Quan les pells hagin canviat de color, regueu-ho amb el conyac i flamegeu-ho. Quan s'apagui, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho que cogui 20 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Trossegeu la ceba, els pebrots i l'all molt fins. Poseu un raig d'oli en una cocota, tireu-hi la verdura i una mica de sal i deixeu que es vagi sofregint. Quan la verdura s'hagi estovat, retireu-ho del foc i incorporeu-hi el pebre vermell de la Vera, el bitxo i el llorer. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu que se sofregeixi a foc mitjà uns 15 min.
  4. Passat aquest temps, afegiu-hi els cigrons i cobriu-ho amb el fumet. Deixeu-ho coure durant 10 min. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.
  5. A l'últim moment afegiu-hi els cossos dels llagostins. Es cuinaran perfectament amb la calor residual.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto