Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu molt bé el pollastre i assequeulo amb paper absorbent. Salpebreu-lo i enfarineu-lo. Fregiu-lo en una paella amb oli, fins que estigui daurat. Aparteu-lo del foc i poseu-lo en una cassola.
  2. A la mateixa paella on heu fregit el pollastre (traieu una mica d’oli si cal), prepareu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegiu-hi el vi i deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu el sofregit al pollastre, amb una fulla de llorer. Cobriu-ho amb aigua calenta i deixeu-ho coure 10 min, a foc suau.
  4. Peleu, renteu i talleu les patates. És important no fer el tall net a les patates: just quan estigueu a la meitat, trenqueu-les perquè deixin anar el midó i s’espesseixi el brou del guisat.
  5. Netegeu les carxofes i talleu-les a quarts. Afegiu les patates i les carxofes al guisat amb una mica de colorant en pols, i feu-ho coure a foc lent fins que estiguin fetes.
  6. Prepareu una picada amb les ametlles sense pela, l’all, el julivert i un pessic de nou moscada. Afegiu la picada al final de la cocció i remeneu-ho molt bé. Corregiu-ho de sal.
  7. Serviu els plats acompanyats de mig ou dur.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto