Troba la teva recepta

Preparació

  1. Tritureu els cigrons amb els grans d’all pelats, la tahina i el suc de les llimones. Poseu-ho a punt de sal i tritureu-ho fins a obtenir una pasta cremosa i homogènia.
  2. Peleu les pastanagues i renteu-les; traieu les llavors dels pebrots. Renteu el cogombre, la coliflor, l’enciam i les branques d’api. Talleu les branques de la coliflor a làmines i la resta de les verdures, a bastons. Deixeu totes les verdures submergides en aigua freda amb glaçons un mínim de 20 min i escorreu-les bé abans de servir-les.
  3. Serviu l’hummus en un bol i acabeu-lo d’amanir empolsant-lo amb pebre vermell dolç, julivert picat i un fil d’oli d’oliva. Serviu les verdures al costat, en una safata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 abr

Jornada de portes obertes al celler Bàrbara Forés

L'enologia és una ciència que s'estudia i es gaudeix: la textura, els matisos, el regust, l'aroma i el...

19-21 abr

Enoturisme al Celler Masroig

Com cada any, el Celler Masroig obre les seves portes per Setmana Santa per mostrar el món de l'enologia de...

20-21 abr

IV Vermutada Popular i Musical

Per Setmana Santa torna #Safrània 365, una sèrie de petits esdeveniments organitzats per l'Ajuntament...

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto