Preparació
- Per al pollastre: poseu el ghhe en una paella a foc mitjà. Quan es fongui, afegiu-hi la farina de cigrons i deixeu-ho coure 2-3 min, per fer un roux. Poseu-lo en un recipient amb la resta d’ingredients de la marinada i saleu-ho.
- Unteu els pits de pollastre amb la barreja i deixeu-los marinar a la nevera 3-4 h. Claveu-los cadascun en una broqueta i reserveu-les.
- Per al chutney: renteu la menta i el coriandre i poseu-los en un batedor amb la resta d’ingredients. Tritureu-ho i rectifiqueu-ho de sal. Reserveu-ho tapat a la nevera.
- Per al paratha: en un bol, poseu la farina i la sal. Afegiu-hi l’aigua i amasseu-ho fins a obtenir una massa uniforme. Treballeu-la i amasseu-la fins que sigui llisa, 5 min. Deixeu-la reposar tapada 30-60 min.
- Dividiu la massa en 4-6 boles. Estireu-les amb un corró, sobre la base de treball lleugerament enfarinada, amb forma de quadrat de 20 cm. Escampeu-hi per sobre una fina capa de ghee i plegueu la massa tot duent les puntes al centre del quadrat i després plegant-lo sobre ell mateix per la meitat. Torneu a plegar el rectangle resultant per la meitat i torneu a estirar la massa fins a obtenir un quadrat (o un cercle) d’uns 15 cm.
- En una paella a foc mitjà amb una mica de ghee, coeu els paratha per ambdós costats fins que estiguin daurats i cuits.
- Uns minuts abans de servir el plat, peleu la ceba i talleu-la a la juliana. Si la voleu més suau i cruixent, deixeu-la reposar amb aigua i gel 5 min i escorreu-la.
- Coeu les broquetes de pollastre en un grill o una barbacoa; gireu-les de tant en tant. També les podeu coure al forn, a 200 oC, uns 15 min. Retireu-les i talleu-les a daus.
- Passeu els paratha per la paella, per escalfar-los (hi podeu afegir una mica més de ghee). Poseu-los sobre una base, escampeu-hi una mica de chutney per sobre, una mica de ceba i els daus de pollastre. Enrotlleu-ho i serviu-ho.