Preparació
- Peleu els kiwis i talleu-los per la meitat. Tot seguit, feu-ne quatre talls, de manera que us quedin 8 talls de cada kiwi. Poseu-los en un bol.
- Talleu les llimes, amb pell i tot, a rodelles ben fines. Seguidament, desfulleu la menta i talleu-la a tires primetes.
- Poseu en un cassó al foc amb l'aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull tireu-hi les rodelles ben fines de llima i deixeu-ho coure 4 min. Tot seguit, apagueu el foc i tireu-hi els glaçons, que refredaran ràpidament l'almívar.
- Quan sigui fred, afegiu la cachaça i la menta tallada. Remeneu-ho bé i aboqueu la mescla al bol amb el kiwi. Tapeu-ho amb un film i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 h.
- Passat aquest temps, serviu el kiwi macerat en gots de xacolí alts, mig cobert amb el xarop de llima i menta.