Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu els kiwis i talleu-los per la meitat. Tot seguit, feu-ne quatre talls, de manera que us quedin 8 talls de cada kiwi. Poseu-los en un bol.
  2. Talleu les llimes, amb pell i tot, a rodelles ben fines. Seguidament, desfulleu la menta i talleu-la a tires primetes.
  3. Poseu en un cassó al foc amb l'aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull tireu-hi les rodelles ben fines de llima i deixeu-ho coure 4 min. Tot seguit, apagueu el foc i tireu-hi els glaçons, que refredaran ràpidament l'almívar.
  4. Quan sigui fred, afegiu la cachaça i la menta tallada. Remeneu-ho bé i aboqueu la mescla al bol amb el kiwi. Tapeu-ho amb un film i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 h.
  5. Passat aquest temps, serviu el kiwi macerat en gots de xacolí alts, mig cobert amb el xarop de llima i menta.

Més receptes amb Fruita

Crep de figa Vegetariana

Creps de figa

Per Gemma Clofent

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto