Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els kiwis i talleu-los per la meitat. Tot seguit, feu-ne quatre talls, de manera que us quedin 8 talls de cada kiwi. Poseu-los en un bol.
  2. Talleu les llimes, amb pell i tot, a rodelles ben fines. Seguidament, desfulleu la menta i talleu-la a tires primetes.
  3. Poseu en un cassó al foc amb l'aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull tireu-hi les rodelles ben fines de llima i deixeu-ho coure 4 min. Tot seguit, apagueu el foc i tireu-hi els glaçons, que refredaran ràpidament l'almívar.
  4. Quan sigui fred, afegiu la cachaça i la menta tallada. Remeneu-ho bé i aboqueu la mescla al bol amb el kiwi. Tapeu-ho amb un film i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 h.
  5. Passat aquest temps, serviu el kiwi macerat en gots de xacolí alts, mig cobert amb el xarop de llima i menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: