Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les verdures per separat, 1 min. Refredeu-les en aigua i gel. Repeleu les favetes. Poseu a confitar la ceba sense que agafi color (deixeu-la refredar). 
  2. Per al suc de tòfona: feu coure els ingredients al bany maria en un pot tancat 1 h i 30 min a 95 ºC. Barregeu el suc de la tòfona amb el brou fosc de carn. Escalfeu-ho i poseu-ho en plats sopers. 
  3. Per a l’oli de tòfona: barregeu els ingredients a la Thermomix a 60 ºC i deixeu-ho reposar 2 dies. Si no teniu Thermomix, feu-ho amb el túrmix i escalfeu els ingredients a 60 ºC al bany maria 1 h i 30 min. Liqüeu els pèsols i els espàrrecs. Barregeu-ne els sucs. 
  4. Muntatge: emplateu la gelé de tòfona al plat. Poseu-hi una llenca de pernil ibèric, una ratlla de favetes i ceba amanida amb oli de tòfona. En una gerra, guardeu el liquat de verdures i tireu-lo per sobre del plat en el moment de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: