Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els pèsols de mida normal 1 min i liqüeu-los. 
  2. Coeu la mantega fins que agafi color d’avellana i barregeu-la amb el liquat de pèsols per fer el toffee. Salteu la ceba tendra amb una mica d’oli, sense deixar que agafi color. 
  3. Afegiu els pèsols petits (llàgrimes) a la ceba perquè s’escalfin una mica i poseu-hi sal. Traieu-ho del foc. 
  4. Muntatge: poseu les llàgrimes de pèsols en un plat fondo; a sobre, col·loqueu-hi els encenalls de pernil. Serviu el suc de pèsols liquat amb una gerra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: