Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, sofregiu la ceba picada i l’all picat en una cassola on hi càpiguen bé les llenties, amb un raig generós d’oli.
  2. Quan hagin passat 5 min, poseu-hi la poma pelada i tallada a daus grossos. Feu-ho coure tot 5 min més, a foc mitjà.
  3. Afegiu-hi la cullerada de curri i remeneu perquè es barregi bé amb la resta d’ingredients.
  4. Aboqueu-hi les llenties, el brou i la nata. Salpebreu-ho i deixeu que tot plegat cogui uns minuts, perquè el brou s’evapori una mica i tot el conjunt quedi més concentrat. Quan tingui la textura desitjada, serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: