Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc i comenceu a fer un sofregit amb els alls picats i la ceba trinxada ben petita. Quan estigui ben confitat, incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho reduir bé perquè tots els sabors s'amalgamin entre ells.
  2. Incorporeu-hi les llenties, que haureu bullit prèviament, amb un xic de brou de les llenties, i deixeu-ho coure uns minuts.
  3. Afegiu-hi els calamarsets (prèviament n'haureu tret la ploma), les cloïsses i el safrà. Deixeu que faci xup-xup uns 5 min, el temps que trigaran a coure's els calamarsets i a obrir-se les cloïsses. Deixeu-ho al punt de sal i ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: