Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc i comenceu a fer un sofregit amb els alls picats i la ceba trinxada ben petita. Quan estigui ben confitat, incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho reduir bé perquè tots els sabors s'amalgamin entre ells.
  2. Incorporeu-hi les llenties, que haureu bullit prèviament, amb un xic de brou de les llenties, i deixeu-ho coure uns minuts.
  3. Afegiu-hi els calamarsets (prèviament n'haureu tret la ploma), les cloïsses i el safrà. Deixeu que faci xup-xup uns 5 min, el temps que trigaran a coure's els calamarsets i a obrir-se les cloïsses. Deixeu-ho al punt de sal i ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto