Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus, el xoriço a rodanxes i la carn a daus grossos. Piqueu l’all, el pebrot i la ceba. Peleu les patates i talleu-les a trossos. Peleu les pastanagues i feu-ne rodanxes. Piqueu els dos tomàquets frescos i, a part, els dos tomàquets secs.
  2. Poseu una mica d’oli en una cassola i coeu-hi la cansada fins que quedi daurada. Afegiu-hi el xoriço i coeu-lo a foc fort. Retireu el xoriço i la cansalada de la cassola i poseu-hi la carn; coeu-la fins que quedi daurada. Reserveu-la.
  3. En el mateix oli, salteu la ceba, l’all i el pebrot, i afegiu-hi una mica de sal. Quan la ceba quedi transparent, afegiu-hi el tomàquet fresc, tallat a daus, i sofregiu-ho 5 min sense deixar de remenar.
  4. Incorporeu-hi la carn, la cansalada i el got de vi, i espereu que s’evapori. Afegiu-hi les patates, les pastanagues i els tomàquets secs, barregeu-ho una mica i, tot seguit, incorporeu-hi pebre negre, pebre vermell i sal. Poseu-hi el tomàquet fregit i remeneu-ho molt bé.
  5. Afegiu-hi les llenties, la col kale i l’aigua, calenta, i cobriu les llenties. Incorporeu-hi el llorer i remeneu-ho. Tapeu la cassola i coeu-ho a foc mitjà, remenant-ho de tant en tant.
  6. Vigileu que les llenties estiguin sempre cobertes d’aigua i, si cal, aneu-ne afegint de calenta. Quan les llenties estiguin cuites, retireu-les del foc i ja les podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: