Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus, el xoriço a rodanxes i la carn a daus grossos. Piqueu l’all, el pebrot i la ceba. Peleu les patates i talleu-les a trossos. Peleu les pastanagues i feu-ne rodanxes. Piqueu els dos tomàquets frescos i, a part, els dos tomàquets secs.
  2. Poseu una mica d’oli en una cassola i coeu-hi la cansada fins que quedi daurada. Afegiu-hi el xoriço i coeu-lo a foc fort. Retireu el xoriço i la cansalada de la cassola i poseu-hi la carn; coeu-la fins que quedi daurada. Reserveu-la.
  3. En el mateix oli, salteu la ceba, l’all i el pebrot, i afegiu-hi una mica de sal. Quan la ceba quedi transparent, afegiu-hi el tomàquet fresc, tallat a daus, i sofregiu-ho 5 min sense deixar de remenar.
  4. Incorporeu-hi la carn, la cansalada i el got de vi, i espereu que s’evapori. Afegiu-hi les patates, les pastanagues i els tomàquets secs, barregeu-ho una mica i, tot seguit, incorporeu-hi pebre negre, pebre vermell i sal. Poseu-hi el tomàquet fregit i remeneu-ho molt bé.
  5. Afegiu-hi les llenties, la col kale i l’aigua, calenta, i cobriu les llenties. Incorporeu-hi el llorer i remeneu-ho. Tapeu la cassola i coeu-ho a foc mitjà, remenant-ho de tant en tant.
  6. Vigileu que les llenties estiguin sempre cobertes d’aigua i, si cal, aneu-ne afegint de calenta. Quan les llenties estiguin cuites, retireu-les del foc i ja les podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto