Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els lletons a daus grossos. Salteu-los amb mantega fins a enrossir-los bé. Reserveu-los. En una altra paella, salteu-hi els rossinyols tallats, a continuació afegiu-hi els alls tendres picats i mulleu-ho amb el brou de vedella. 
  2. Deixeu-ho reduir fins a aconseguir densitat de salsa. Afegiu-hi una mica de mantega per lligar el conjunt i el cibulet picat, ja fora del foc. Passeu els lletons 2 min pel forn i poseu-los al plat. A sobre dels lletons, poseu-hi els bolets i la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: