Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les verdures: peleu les verdures. Coeu-les en aigua bullent abundant i refresqueu-les amb aigua amb gel. Escorreu-les i reserveu-les en paper absorbent.
  2. Per a la crosta de festucs: tritureu els festucs amb l'ajuda d'un got americà i barregeu-ho amb l'oli d'oliva. Reserveu-ho.
  3. Per al llom: talleu els lloms de bou en porcions d'uns 180-200 g.
  4. Deixeu-ho temperar 30 min abans de cuinar-ho perquè perdi el fred.
  5. Empaneu la carn amb els festucs picats i l'oli fins a formar una capa regular.
  6. Marqueu el llom en una paella antiadherent per tots dos costats. Deixeu-ho reposar.
  7. Salteu les verdures en una paella antiadherent amb poc oli.
  8. Muntatge: poseu el llom al centre d'un plat.
  9. Serviu el llom acompanyat de les verdures.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: