Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les verdures: peleu les verdures. Coeu-les en aigua bullent abundant i refresqueu-les amb aigua amb gel. Escorreu-les i reserveu-les en paper absorbent.
  2. Per a la crosta de festucs: tritureu els festucs amb l'ajuda d'un got americà i barregeu-ho amb l'oli d'oliva. Reserveu-ho.
  3. Per al llom: talleu els lloms de bou en porcions d'uns 180-200 g.
  4. Deixeu-ho temperar 30 min abans de cuinar-ho perquè perdi el fred.
  5. Empaneu la carn amb els festucs picats i l'oli fins a formar una capa regular.
  6. Marqueu el llom en una paella antiadherent per tots dos costats. Deixeu-ho reposar.
  7. Salteu les verdures en una paella antiadherent amb poc oli.
  8. Muntatge: poseu el llom al centre d'un plat.
  9. Serviu el llom acompanyat de les verdures.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto