Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Farciu els lloms amb els ronyons, el fetge tallat a tires, el tomàquet confitat, la farigola, la sal i el pebre. Lligueu amb cura els lloms.
  2. Talleu la patata i l’api a rectangles d’uns 10 cm de llargada per 1 cm d’amplada i salteu-ho amb oli i mantega.
  3. Rostiu els lloms amb oli i mantega 15 min. Deixeu reposar els lloms uns minuts i emplateu-los amb la patata, l’api i el suc de rostit.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: