Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu el sucre de llustre amb l'ametlla mòlta en un robot de cuina. Tamiseu dues vegades la barreja anterior per eliminar grumolls.
  2. Munteu les clares, que han de quedar ben fortes. Incorporeu el sucre i l'ametlla a les clares amb ajuda d'una espàtula i amb moviments envoltants. Heu d'aconseguir una textura no massa líquida.
  3. Reserveu una cullerada de massa, que tenyireu amb colorant en gel negre. Amb ajuda d'una mànega de pastisseria i un broc llis del número 6, feu cercles de massa sobre un paper de forn d'uns 3 cm de diàmetre. Podeu ajudar-vos d'una plantilla que posareu sota del paper. Dibuixeu les orelles, els ulls, el nas dels pandes en la meitat dels macarons. En l'altra meitat, dibuixeu la cua. Podeu utilitzar un filtre del número 2 per fer-ho.
  4. Deixeu reposar la massa 1 h. Aquest punt és important. D'aquesta manera, es crea una crosta que ajudarà que es formi el peu del macaron al forn.
  5. Poseu-ho al forn uns 10 min a 150 ºC.
  6. Mentre els macarons reposen, prepareu el farcit: poseu un recipient al bany vapor (és com el bany maria però el recipient no ha de tocar l'aigua). Aneu muntant les clares amb el sucre fins aconseguir una merenga ferma. Retireu-ho del foc i seguiu batent-ho fins que es refredi la barreja.
  7. Afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i barregeu-ho. Finalment, incorporeu-hi la Nutella i bateu-ho bé.
  8. Un cop els macarons estiguin freds, farciu-los. És convenient deixar-los reposar a la nevera d'un dia per l'altre abans de menjar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto