Troba la teva recepta

Preparació

  1. Tritureu el sucre de llustre amb l'ametlla mòlta en un robot de cuina. Tamiseu dues vegades la barreja anterior per eliminar grumolls.
  2. Munteu les clares, que han de quedar ben fortes. Incorporeu el sucre i l'ametlla a les clares amb ajuda d'una espàtula i amb moviments envoltants. Heu d'aconseguir una textura no massa líquida.
  3. Reserveu una cullerada de massa, que tenyireu amb colorant en gel negre. Amb ajuda d'una mànega de pastisseria i un broc llis del número 6, feu cercles de massa sobre un paper de forn d'uns 3 cm de diàmetre. Podeu ajudar-vos d'una plantilla que posareu sota del paper. Dibuixeu les orelles, els ulls, el nas dels pandes en la meitat dels macarons. En l'altra meitat, dibuixeu la cua. Podeu utilitzar un filtre del número 2 per fer-ho.
  4. Deixeu reposar la massa 1 h. Aquest punt és important. D'aquesta manera, es crea una crosta que ajudarà que es formi el peu del macaron al forn.
  5. Poseu-ho al forn uns 10 min a 150 ºC.
  6. Mentre els macarons reposen, prepareu el farcit: poseu un recipient al bany vapor (és com el bany maria però el recipient no ha de tocar l'aigua). Aneu muntant les clares amb el sucre fins aconseguir una merenga ferma. Retireu-ho del foc i seguiu batent-ho fins que es refredi la barreja.
  7. Afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i barregeu-ho. Finalment, incorporeu-hi la Nutella i bateu-ho bé.
  8. Un cop els macarons estiguin freds, farciu-los. És convenient deixar-los reposar a la nevera d'un dia per l'altre abans de menjar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

23 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto