Troba la teva recepta

Preparació

  1. Tritureu el sucre de llustre amb l'ametlla mòlta en un robot de cuina. Tamiseu dues vegades la barreja anterior per eliminar grumolls.
  2. Munteu les clares, que han de quedar ben fortes. Incorporeu el sucre i l'ametlla a les clares amb ajuda d'una espàtula i amb moviments envoltants. Heu d'aconseguir una textura no massa líquida.
  3. Reserveu una cullerada de massa, que tenyireu amb colorant en gel negre. Amb ajuda d'una mànega de pastisseria i un broc llis del número 6, feu cercles de massa sobre un paper de forn d'uns 3 cm de diàmetre. Podeu ajudar-vos d'una plantilla que posareu sota del paper. Dibuixeu les orelles, els ulls, el nas dels pandes en la meitat dels macarons. En l'altra meitat, dibuixeu la cua. Podeu utilitzar un filtre del número 2 per fer-ho.
  4. Deixeu reposar la massa 1 h. Aquest punt és important. D'aquesta manera, es crea una crosta que ajudarà que es formi el peu del macaron al forn.
  5. Poseu-ho al forn uns 10 min a 150 ºC.
  6. Mentre els macarons reposen, prepareu el farcit: poseu un recipient al bany vapor (és com el bany maria però el recipient no ha de tocar l'aigua). Aneu muntant les clares amb el sucre fins aconseguir una merenga ferma. Retireu-ho del foc i seguiu batent-ho fins que es refredi la barreja.
  7. Afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i barregeu-ho. Finalment, incorporeu-hi la Nutella i bateu-ho bé.
  8. Un cop els macarons estiguin freds, farciu-los. És convenient deixar-los reposar a la nevera d'un dia per l'altre abans de menjar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

15 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto