Troba la teva recepta

Preparació

  1. Tritureu el sucre de llustre amb l'ametlla mòlta en un robot de cuina. Tamiseu dues vegades la barreja anterior per eliminar grumolls.
  2. Munteu les clares, que han de quedar ben fortes. Incorporeu el sucre i l'ametlla a les clares amb ajuda d'una espàtula i amb moviments envoltants. Heu d'aconseguir una textura no massa líquida.
  3. Reserveu una cullerada de massa, que tenyireu amb colorant en gel negre. Amb ajuda d'una mànega de pastisseria i un broc llis del número 6, feu cercles de massa sobre un paper de forn d'uns 3 cm de diàmetre. Podeu ajudar-vos d'una plantilla que posareu sota del paper. Dibuixeu les orelles, els ulls, el nas dels pandes en la meitat dels macarons. En l'altra meitat, dibuixeu la cua. Podeu utilitzar un filtre del número 2 per fer-ho.
  4. Deixeu reposar la massa 1 h. Aquest punt és important. D'aquesta manera, es crea una crosta que ajudarà que es formi el peu del macaron al forn.
  5. Poseu-ho al forn uns 10 min a 150 ºC.
  6. Mentre els macarons reposen, prepareu el farcit: poseu un recipient al bany vapor (és com el bany maria però el recipient no ha de tocar l'aigua). Aneu muntant les clares amb el sucre fins aconseguir una merenga ferma. Retireu-ho del foc i seguiu batent-ho fins que es refredi la barreja.
  7. Afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i barregeu-ho. Finalment, incorporeu-hi la Nutella i bateu-ho bé.
  8. Un cop els macarons estiguin freds, farciu-los. És convenient deixar-los reposar a la nevera d'un dia per l'altre abans de menjar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto