Troba la teva recepta

Preparació

  1. Mesreu 1/2 l d'aigua freda. Buideu la gelatina en pols en un bol, i del 1/2 l d'aigua freda traieu-ne una tasseta per dissoldre la gelatina.
  2. Aboqueu la resta de l'aigua en un cassó i porteu-la a ebullició. Retireu-la del foc i aboqueu-la en el bol amb la gelatina ja dissolata. Remeneu-ho bé.
  3. Afegiu al bol les dues bossetes d'infusió i l'edulcorant i deixeu-ho reposar una estoneta. Mentrestant, renteu la meitat de les maduixes, talleu-les a rodanxes i empolseu-les amb una mica d'edulcorant per deixar-les plorar.
  4. Quan la infusió estigui llesta, amb l'ajuda d'un cullerot distribuïu una mica del líquid a cada motlle, afegiu-hi les maduixes tallades, i poseu-los al congelador perquè quallin més ràpidament, durant uns 20 min. Quan hagi quallat, afegiu-hi la resta de la gelatina i deixeu-ho reposar uns 10 min al congelador.
  5. Ara, col·loqueu els gots a la nevera fins que acabin de solidificar-se. Quan ja estigui ben sòlid, aboqueu cada motlle en un plat amb l'ajuda d'un ganivet i decoreu-ho amb unes maduixes fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto