Troba la teva recepta

Preparació

  1. Mesreu 1/2 l d'aigua freda. Buideu la gelatina en pols en un bol, i del 1/2 l d'aigua freda traieu-ne una tasseta per dissoldre la gelatina.
  2. Aboqueu la resta de l'aigua en un cassó i porteu-la a ebullició. Retireu-la del foc i aboqueu-la en el bol amb la gelatina ja dissolata. Remeneu-ho bé.
  3. Afegiu al bol les dues bossetes d'infusió i l'edulcorant i deixeu-ho reposar una estoneta. Mentrestant, renteu la meitat de les maduixes, talleu-les a rodanxes i empolseu-les amb una mica d'edulcorant per deixar-les plorar.
  4. Quan la infusió estigui llesta, amb l'ajuda d'un cullerot distribuïu una mica del líquid a cada motlle, afegiu-hi les maduixes tallades, i poseu-los al congelador perquè quallin més ràpidament, durant uns 20 min. Quan hagi quallat, afegiu-hi la resta de la gelatina i deixeu-ho reposar uns 10 min al congelador.
  5. Ara, col·loqueu els gots a la nevera fins que acabin de solidificar-se. Quan ja estigui ben sòlid, aboqueu cada motlle en un plat amb l'ajuda d'un ganivet i decoreu-ho amb unes maduixes fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto