Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mesreu 1/2 l d'aigua freda. Buideu la gelatina en pols en un bol, i del 1/2 l d'aigua freda traieu-ne una tasseta per dissoldre la gelatina.
  2. Aboqueu la resta de l'aigua en un cassó i porteu-la a ebullició. Retireu-la del foc i aboqueu-la en el bol amb la gelatina ja dissolata. Remeneu-ho bé.
  3. Afegiu al bol les dues bossetes d'infusió i l'edulcorant i deixeu-ho reposar una estoneta. Mentrestant, renteu la meitat de les maduixes, talleu-les a rodanxes i empolseu-les amb una mica d'edulcorant per deixar-les plorar.
  4. Quan la infusió estigui llesta, amb l'ajuda d'un cullerot distribuïu una mica del líquid a cada motlle, afegiu-hi les maduixes tallades, i poseu-los al congelador perquè quallin més ràpidament, durant uns 20 min. Quan hagi quallat, afegiu-hi la resta de la gelatina i deixeu-ho reposar uns 10 min al congelador.
  5. Ara, col·loqueu els gots a la nevera fins que acabin de solidificar-se. Quan ja estigui ben sòlid, aboqueu cada motlle en un plat amb l'ajuda d'un ganivet i decoreu-ho amb unes maduixes fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto