Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al guisat de maduixes: netegeu les maduixes i talleu-les. En un cassó, poseu 200 g de maduixes amb l’aigua i el sucre. Coeu-ho a foc baix fins que redueixi a una tercera part. Tritureu-ho i coleu-ho.
  2. Aboqueu aquesta crema calenta sobre els altres 500 g de maduixes. Barregeu-ho i reserveu-ho en fred.
  3. Per a la gelatina de moscatell: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una part del moscatell i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de moscatell i aboqueu-ne una petita part dins les copes de servir. Aboqueu la resta en una safata i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Per a l'escuma nata: infusioneu la nata amb el sucre i la canyella. Deixeu-ho refredar i coleu-ho. Ompliu el sifó amb la nata, introduïu-hi les dues càrregues de gas i reserveu-ho a la nevera.
  5. Muntatge: repartiu les maduixes dins les copes, poseu l’escuma de nata a sobre i uns quants daus de gelatina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto