Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Foneu la mantega i reserveu-la. 
  2. Munteu els ous amb la mel, que quedi sabaiona (una crema escumosa). 
  3. Barregeu tots els ingredients secs. 
  4. Escalfeu la llet amb la mantega que heu reservat, deixeu-ho a 50 ºC. 
  5. Afegiu-hi la part d’ingredients secs tamisats a la sabaiona i, finalment, la llet i la mantega. 
  6. Poseu-ho en una mànega de pastisseria de plàstic tancada i deixeu-ho reposar 12 h a la nevera. 
  7. Coeu-ho al forn uns 5 min, a 190 ºC, en motlles de minimagdalenes. 

CONSELL: aquestes magdalenes es poden menjar soles o per acompanyar un te o un cafè, o per complementar unes postres amb gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jun

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto