Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Bateu la margarina amb el sucre i afegiu-hi els ous d'un en un.
  3. Incorporeu-hi la llet i l'essència de vainilla.
  4. Afegiu-hi la farina i el llevat, prèviament tamisats, amb moviments embolcallants.
  5. Afegiu-hi 70 g de llavors de xocolata i integreu-les en la mescla.
  6. Ompliu-ne motlles de silicona o de paper fins a tres quartes parts del motlle i escampeu-hi la resta de les llavors de xocolata pel damunt.
  7. Coeu-ho al forn a 180 °C, durant 25-30 minuts. Per saber si les magdalenes estan fetes, punxeu-les amb un escuradents al centre i, si surt net, ja estan llestes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: