Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Bateu la margarina amb el sucre i afegiu-hi els ous d'un en un.
  3. Incorporeu-hi la llet i l'essència de vainilla.
  4. Afegiu-hi la farina i el llevat, prèviament tamisats, amb moviments embolcallants.
  5. Afegiu-hi 70 g de llavors de xocolata i integreu-les en la mescla.
  6. Ompliu-ne motlles de silicona o de paper fins a tres quartes parts del motlle i escampeu-hi la resta de les llavors de xocolata pel damunt.
  7. Coeu-ho al forn a 180 °C, durant 25-30 minuts. Per saber si les magdalenes estan fetes, punxeu-les amb un escuradents al centre i, si surt net, ja estan llestes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto