Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les cebes i les pastanagues. Traieu l’arrel del porro. Talleu totes les verdures fent-ne rodelles de mida similar.
  2. Poseu la carcassa i les verdures en una plàtera i rostiu-ho al forn fins que la carcassa sigui ben torrada i les verdures, cuites. Fet això, poseu la carcassa en una olla amb les verdures i traieu-ne el greix.
  3. Tireu-hi el porto i l’aigua freda i feu-ho bullir a foc suau fins que us quedin uns 400 ml. Aneu retirant el greix a mesura que vagi sortint a la superfície. Us ha de quedar un brou reduït, gustós i de color marró fosc. Refredeu-lo. Aquesta operació es pot fer amb antelació.
  4. Salpebreu els magrets. Poseu-los en una paella per la part del greix perquè es vagi fonent i quedi la crosta daurada. Aquesta operació acostuma a tardar uns 7 o 8 min a foc ben suau.
  5. Peleu els grans de raïm, talleu-los per la meitat i traieu-ne les granes.
  6. Quan el greix del magret estigui ben daurat, gireu la carn i poseu-la al forn a uns 160 ºC durant uns 3 min, fins que el magret s’acabi de coure.
  7. Una vegada cuit -ha de quedar rosat-, traieu el magret de la paella i retireu-ne el greix. Poseu la paella al foc amb el brou d’ànec i deixeu-lo reduir un parell de minuts amb el raïm.
  8. Talleu els magrets i disposeu-los al plat.
  9. Amb la salsa ben calenta i reduïda, poseu-hi un trosset de mantega i bateu-la suaument amb una vareta, sense que es trenqui el raïm. Afineu el punt de sal i serviu-ho ràpidament abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto