Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Enfarineu les mandonguilles i fregiu-les en una paella amb un bon raig d’oli d’oliva.
  2. Quan estiguin daurades, retireu-les i reserveu-les. A la mateixa paella, ofegueu la ceba amb el porro, tallats molt fins. Quan comencin a daurar-se, afegiu-hi una pastanaga ratllada i el tomàquet ratllat.
  3. Deixeu que s’ofegui i aboqueu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir. Afegiu un bon got d’aigua a la salsa i deixeu-la coure 5 min.
  4. Incorporeu-hi les mandonguilles, la pastanaga restant, pelada i tallada a rodanxes fines, els pèsols i les cloïsses. Deixeu que les cloïsses s’obrin coent-les 5 min. Salpebreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto