Preparació
- Per a la galeta de mel: poseu en un bol tots els ingredients i mescleu-los fins que quedi una pasta homogènia. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar unes 6 h al refrigerador.
- Feu cercles de pasta de galeta al damunt d’un silpat i poseu-los a coure al forn a 160 ºC, 5 min. Feu-ne 4 per a cadascú. Quan estiguin ben daurats, deixeu-los refredar.
- Guardeu-los en una capsa amb gel de silici perquè no agafin humitat. Si els feu el mateix dia, poden aguantar 2 h, ben tancats en una capsa hermètica.
- Per al granissat de mel i Casta Diva: poseu l’aigua i la mel en un cassó i deixeu que es dissolgui bé. Apagueu el foc. Incorporeu-hi el Casta Diva i remeneu-ho. Poseu-ho en un pot, tanqueu-ho i poseu-ho al congelador unes hores perquè agafi cos.
- Per a la gelea d'hidromel: poseu en remull amb aigua freda el full de gelatina perquè s’hidrati.
- Escalfeu una petita part d’hidromel. Quan sigui calent, poseu-hi el full de gelatina i deixeu que es dissolgui. Tot seguit, incorporeu-hi la mel i dissoleu-ho.
- Al final, incorporeu la resta de l’hidromel i guardeu-ho en un pot. Poseu-ho al refrigerador i deixeu que agafi cos.
- Per a la mousse de recuit amb mel: poseu els rovells i la mel en un bol al bany maria i munteu-los. En un bol a part, munteu la nata sense que quedi gaire ferma.
- Remulleu els fulls de gelatina.
- Quan tingueu els rovells d’ou ben escumats, incorporeu-hi els fulls de gelatina hidratats. Poseu-hi també la nata i mescleu-ho amb una espàtula.
- Afegiu-hi el recuit de drap aixafat amb una forquilla. Mescleu-ho. Poseu-ho en un bol i deixeu-ho al refrigerador 2 h.
- Muntatge: en un plat, munteu un mifulls amb la galeta de mel i la mousse de recuit. Al voltant, poseu-hi petites porcions de gelea de mel i acabeu-ho amb el granissat de mel i el Casta Diva.