Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la galeta de mel: poseu en un bol tots els ingredients i mescleu-los fins que quedi una pasta homogènia. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar unes 6 h al refrigerador.
  2. Feu cercles de pasta de galeta al damunt d’un silpat i poseu-los a coure al forn a 160 ºC, 5 min. Feu-ne 4 per a cadascú. Quan estiguin ben daurats, deixeu-los refredar.
  3. Guardeu-los en una capsa amb gel de silici perquè no agafin humitat. Si els feu el mateix dia, poden aguantar 2 h, ben tancats en una capsa hermètica.
  4. Per al granissat de mel i Casta Diva: poseu l’aigua i la mel en un cassó i deixeu que es dissolgui bé. Apagueu el foc. Incorporeu-hi el Casta Diva i remeneu-ho. Poseu-ho en un pot, tanqueu-ho i poseu-ho al congelador unes hores perquè agafi cos.
  5. Per a la gelea d'hidromel: poseu en remull amb aigua freda el full de gelatina perquè s’hidrati.
  6. Escalfeu una petita part d’hidromel. Quan sigui calent, poseu-hi el full de gelatina i deixeu que es dissolgui. Tot seguit, incorporeu-hi la mel i dissoleu-ho.
  7. Al final, incorporeu la resta de l’hidromel i guardeu-ho en un pot. Poseu-ho al refrigerador i deixeu que agafi cos.
  8. Per a la mousse de recuit amb mel: poseu els rovells i la mel en un bol al bany maria i munteu-los. En un bol a part, munteu la nata sense que quedi gaire ferma.
  9. Remulleu els fulls de gelatina.
  10. Quan tingueu els rovells d’ou ben escumats, incorporeu-hi els fulls de gelatina hidratats. Poseu-hi també la nata i mescleu-ho amb una espàtula.
  11. Afegiu-hi el recuit de drap aixafat amb una forquilla. Mescleu-ho. Poseu-ho en un bol i deixeu-ho al refrigerador 2 h.
  12. Muntatge: en un plat, munteu un mifulls amb la galeta de mel i la mousse de recuit. Al voltant, poseu-hi petites porcions de gelea de mel i acabeu-ho amb el granissat de mel i el Casta Diva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto