Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la galeta de mel: poseu en un bol tots els ingredients i mescleu-los fins que quedi una pasta homogènia. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar unes 6 h al refrigerador.
  2. Feu cercles de pasta de galeta al damunt d’un silpat i poseu-los a coure al forn a 160 ºC, 5 min. Feu-ne 4 per a cadascú. Quan estiguin ben daurats, deixeu-los refredar.
  3. Guardeu-los en una capsa amb gel de silici perquè no agafin humitat. Si els feu el mateix dia, poden aguantar 2 h, ben tancats en una capsa hermètica.
  4. Per al granissat de mel i Casta Diva: poseu l’aigua i la mel en un cassó i deixeu que es dissolgui bé. Apagueu el foc. Incorporeu-hi el Casta Diva i remeneu-ho. Poseu-ho en un pot, tanqueu-ho i poseu-ho al congelador unes hores perquè agafi cos.
  5. Per a la gelea d'hidromel: poseu en remull amb aigua freda el full de gelatina perquè s’hidrati.
  6. Escalfeu una petita part d’hidromel. Quan sigui calent, poseu-hi el full de gelatina i deixeu que es dissolgui. Tot seguit, incorporeu-hi la mel i dissoleu-ho.
  7. Al final, incorporeu la resta de l’hidromel i guardeu-ho en un pot. Poseu-ho al refrigerador i deixeu que agafi cos.
  8. Per a la mousse de recuit amb mel: poseu els rovells i la mel en un bol al bany maria i munteu-los. En un bol a part, munteu la nata sense que quedi gaire ferma.
  9. Remulleu els fulls de gelatina.
  10. Quan tingueu els rovells d’ou ben escumats, incorporeu-hi els fulls de gelatina hidratats. Poseu-hi també la nata i mescleu-ho amb una espàtula.
  11. Afegiu-hi el recuit de drap aixafat amb una forquilla. Mescleu-ho. Poseu-ho en un bol i deixeu-ho al refrigerador 2 h.
  12. Muntatge: en un plat, munteu un mifulls amb la galeta de mel i la mousse de recuit. Al voltant, poseu-hi petites porcions de gelea de mel i acabeu-ho amb el granissat de mel i el Casta Diva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto