Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pastís d’ametlles: munteu els ous amb els rovells i el sucre. Foneu la mantega fins a textura de crema i afegiu-hi els ous muntats anteriorment. Afegiu-hi progressivament i amb compte la farina, el llevat i l’ametlla en pols. 
  2. Prepareu una merenga amb les clares i el sucre. Barregeu tots els ingredients preparats i aboqueu-ho en un motlle de pastís enfarinat. Feu-ho coure 20 min a 175 ºC. Deixeu-ho refredar i talleu-ho a rectangles. 
  3. Extraieu de la síndria i el meló unes boles sense llavors. Prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre. Retireu-lo del foc i afegiu-hi les boles de fruita. Reserveu-ho. 
  4. Barregeu el iogurt natural de cabra amb el sucre morè. Emplateu-ho posant el pastís d’ametlles i les perles de síndria i meló a sobre. Amaniu-ho amb una cullerada de iogurt de cabra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto