Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, col·loqueu les ametlles amb la meitat de l’aigua i la ratlladura de la llimona. Escalfeu-ho tot lleugerament i tritureu-ho fins a aconseguir una llet d’ametlles.
  2. En un altre cassó bulliu la canyella amb l’altra meitat d’aigua i barregeu-ho a continuació amb la llet d’ametlles, i incorporeu-hi el sucre i la Maizena.
  3. Quan s’espesseixi una miqueta, coleu-ho i serviu-ho en cassoletes amb canyella en pols per sobre i neules.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: