Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient ben net i amb l’ajuda d’una batedora, munteu les clares amb el sucre a punt de neu: bateu-ho enèrgicament 10 min. Afegiu-hi l’ametlla i remeneu-ho.
  2. En una safata de forn, poseu quatre cullerades de merenga de manera aleatòria, amb forma de pera.
  3. Coeu-les al forn a 110 ºC, 45 min (el temps final dependrà de la mida de les merengues).
  4. Deixeu-les refredar i acabeu-les fent-los uns ulls amb panses.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: