Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la mantega. Talleu la pasta brick a quadrats de 10 cm. Amb l'ajuda d'un pinzell, pinteu la pasta brick amb la mantega fosa. Coeu-la a 190 ºC fins que sigui daurada, uns 5 min.
  2. Munteu la nata amb el sucre de llustre.
  3. Alterneu capes de nata, de fruita i de pasta brick, tot formant el milfulls.
  4. Empolseu-hi sucre de llustre pel damunt i serviu-lo immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: