Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als tortells de pasta 'choux': poseu l’aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina i deixeu-ho coure, sense parar-ho de remenar, fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó.
  2. Fora del foc afegiu-hi un ou i remeneu-ho fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir els tres ous. 
    Ompliu una mànega de pastisseria amb la pasta 'choux' (de lionesa).
  3. Sobre una plata de forn formeu tortells d’uns 15 cm de diàmetre. Coeu-los a 180 ºC durant 20 min, fins que siguin ben daurats. Deixeu-los refredar i talleu-los pel mig amb un ganivet. Farciu-los amb nata, crema, trufa… empolseu-los amb sucre en pols i serviu-los.
  4. Per a la trufa: trossegeu la xocolata. Escalfeu la nata amb el sucre i barregeu-ho fins que es dissolgui el sucre. Aboqueu la nata calenta sobre la xocolata trossejada i remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata.
  5. Deixeu-ho refredar a la nevera, millor d’un dia per l’altre. Munteu-ho amb les varetes elèctriques com si fos nata muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: