Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mitjana en un recipient tapat i poseu-lo a la nevera tot un dia, perquè perdi l'aigua. Després, traieu-la i eixugueu-la amb paper abosorbent.
  2. Netegeu el recipient i poseu-hi la vedella. Cobriu-la amb l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana i poseu-la de nou a la nevera, 3 dies.
  3. Al moment de preparar la mitjana, traieu-la de l'oli i coeu-la a la brasa de carbó, al vostre gust. La podeu acompanyar amb una guarnició de patata feta al vapor amb un toc de brasa i tomàquets a la brasa.
  4. És una recepta senzilla en què el més important és la maceració. Un recordatori de quan no hi havia neveres i, sobretot en temps de la matança del porc, era una manera de conservar la carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto