Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Dissoleu la sal amb 20 g de llet.
  2. Poseu tots els ingredients a la pastadora, menys la sal, la mantega i el llevat. Pasteu-ho tot 10 min i afegiu-hi els ingredients que falten.
  3. Pasteu-ho fins que es desenvolupi el gluten.
  4. Deixeu reposar la massa en bloc 30 min a la nevera. Després, feu una bola amb la massa i pinteu-la amb ou.
  5. Deixeu fermentar el brioix a 28 °C, fins que dobli el volum i pinteu-lo un altre cop amb ou.
  6. Col·loqueu un ou cuit (o tants com anys tingui el fillol/a) damunt de la peça.
  7. Coeu-ho a 160-170 °C, 25 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto