Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu la sal amb 20 g de llet.
  2. Poseu tots els ingredients a la pastadora, menys la sal, la mantega i el llevat. Pasteu-ho tot 10 min i afegiu-hi els ingredients que falten.
  3. Pasteu-ho fins que es desenvolupi el gluten.
  4. Deixeu reposar la massa en bloc 30 min a la nevera. Després, feu una bola amb la massa i pinteu-la amb ou.
  5. Deixeu fermentar el brioix a 28 °C, fins que dobli el volum i pinteu-lo un altre cop amb ou.
  6. Col·loqueu un ou cuit (o tants com anys tingui el fillol/a) damunt de la peça.
  7. Coeu-ho a 160-170 °C, 25 min.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: