Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb la ceba, l’all, el porro i els pebrots, picats molt fins. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi les mongetes cuites i remeneu-ho.
  2. Afegiu-hi una culleradeta de farina i brou fins a cobrir les mongetes. Feu-ho coure uns 20 min.
  3. Marqueu lleugerament la sípia en una paella, amb un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal, i afegiu-la a la cassola.
  4. Afegiu-hi les cloïsses i deixeu que s’obrin. Serviu-ho.

CONSELL
Marqueu la sípia amb rombes, per la part exterior, perquè es plegui sobre si mateixa i s’obtingui una bonica presentació.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: