Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de ferro, fregiu els alls picats amb oli d´oliva. Quan estiguin daurats, afegiu-hi els bolets i deixeu-los coure uns minuts.
  2. Incorporeu la botifarra del perol esparracada i salteu-ho tot. En un plat, poseu les mongetes escorregudes, i, per sobre, la barreja de bolets i botifarra. Acabeu-ho amb una mica de cibulet picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: